Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnsrostad fläskfilé med honungssås

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Ett god fläskfilérätt...servera gärna med dillpotatis med dijonvinägrett.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Salta och peppra köttet. Lägg oreganokvistar och citronskivor runt om.
  2. Knyt om med steksnöre. Hetta upp olja i en stekpanna och bryn köttet runt om.
  3. Ta upp och lägg i en ugnsform. Sätt en termometer i köttet och stek i mitten av ugnen till 65º.
  4. Vira in i folie och låt vila 10 minuter före servering. Hetta upp honung och senap i en kastrull.
  5. Skär upp köttet och servera med såsen och dillpotatis med dijonvinägrett.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.