Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Timjankryddad kycklingfilé med ugnsrostad potatis

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Mitt-i-veckan gott med festlig touch.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn: 225º
  2. Blanda samman marinaden av olja, örtsalt, chicken & steak krydda, svartpeppar och timjan i en liten skål.
  3. Lägg kycklingfiléerna i en ugnslåda. Pensla dem med marinaden och stek i nedre delen av ugnen, ca 5 minuter. Pensla med marinaden en gång till.
  4. Dela potatisarna på mitten och lägg dem runt om filéerna. Pensla potatishalvorna med lite olja. Strö över flingsalt och sätt in lådan i ugnen. Fortsätt tillagningen, ca 15 minuter till. Fördela strimlade soltorkade tomater på potatisarna och blanda ner svarta oliver. Servera med sallad

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.