Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnsrostade rödbetor med fetaostcremé

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Ett supergott tillbehör till grillat kött eller korv. Vi brukar variera med att rosta rödbetorna med andra grönsaker/rotfrukter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj, skala och halvera rödbetorna. Lägg rödbetorna i en skål och blanda med olivolja, salt och timjan. Lägg över i en ugnsfast form och rosta i ugn 200 grader ca 15 minuter.
  2. Gör fetaostcremén under tiden: Mosa fetaosten med en gaffel. Blanda med creme fraiche. Ta lite creme fraiche i taget så att cremén inte blir för lös. Ringla lite olivolja över och smaka av med flingsalt, timjan och svartpeppar. Servera till de ugnsrostade rödbetorna.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • saxa 16 september 2012

    Mycket gott, och det att vi grillar året runt gjorde att vi serverade en god köttbit till. Höst fint

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.