Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnsrostade grönsaker

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Gott till kött

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Skala alla grönsakerna utom squashen. Skär sötpotatisen i cm-tjocka skivor. Dela potatisen i halvor och palsternackorna på längden. Dela rödlöken i klyftor och skiva squashen.
  3. Blanda grönsakerna med oljan, timjan, salt och peppar och häll ut alltsammans i en långpanna.
  4. Sätt in i ugnen och stek tills grönsakerna är mjuka och har fått fin färg, ca 30 minuter. Vänd grönsakerna ett par gånger under stekningen.
  5. Häll på mer olja om det ser torrt ut i pannan. Servera

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • marielotta 30 augusti 2009

    Hej, betygsätter detta då det är ganska likt det jag brukar göra av Anna Bergenström. Jag har även i morötter och paprika.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.