Perfekt till grillat kött.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200 grader. Skala potatisen, skär den på längden i 1 cm tjocka skivor och sedan till stavar. Skär varje svamp i 8 bitar. pensla svamp och potatis med olja, lägg dem på en bakpappersklädd plåt, ugnsbaka 12 minuter. Låt svalna.
- Halvera paprikan, kärna ur. Pensla med olja, baka i ugnen med skalsidan upp 10-12 minuter tills skalet är svartfläckigt. Lägg den i en skål, täck med plastfolie, ställ kallt.
- Skala och klyfta löken. Skär aubergine och squash i 2x2 cm kuber eller stavar. Lägg lök, aubergine och squash på bakpappersklädd plåt, droppa över olja, rör om. Rosta i ugnen 8-10 minuter. Låt svalna.
- Skala paprikan, skär den i stora bitar. Blanda ihop grönsakerna, potatisen och svampen. Pressa citronen och droppa saften över, salta och peppra.
Publicerat den
29 maj 2008
Liknande recept
Skriv kommentar