Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnsrostade grönsaker

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Mycket gott och enkelt att göra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Skala rotsakerna, skär dem i stavar och smala klyftor. Lägg allt i en skål, häll på olja, timjan och citronskalet. Krydda med salt och peppar, blanda om. Bred ut rotsakerna i en långpanna, sätt in i ugnen 45 miuter.
  3. Tips: Rotsakerna kan ungstekas nästan färdiga förväg. De behöver bara en kort stund i ugnen för att bli helt klara och få färg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.