Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnsstekt abborre

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Enkelt och gott

Ingredienser

Instruktioner

Strö salt och dill på abborrefiléerna och rulla ihop dem. Lägg rullarna tätt intill varandra i en smord ugnssäker form. Pensla med uppvispat ägg, strö över ströbröd och lägg på små klickar med smör/ margarin. Stek fisken i ugn, 225 grader i 15-20 minuter. Ös då och då med stekfettet. Späd mot slutet med matlagningsgrädde, blandat med tomatpuré. Servera med kokt eller pressad potatis.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • larjoa 17 maj 2012

    Smakade mycket bra och var enkelt att laga.Sparat receptet Lars

  • Luddepudding 24 augusti 2013

    Tack för receptet. Detta blir dagens middag :)

  • Birgitta Olsson 17 oktober 2021

    Wowww, så gott det blev. Tack för bra recept :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.