Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnsstekt kycklingfilé med bacon- och bönsallad

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Snabblagat och GI-anpassat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200°
  2. Krydda kycklingbrösten med lite salt och peppar.
  3. Stek dem i en het stekpanna med lite olivolja i 2-3 minuter på varje sida.
  4. Lägg kycklingbrösten på en plåt och ugnsstek kycklingen tills den är helt genomstekt, cirka 10 minuter till.
  5. Kolla att kycklingen är färdig genom att kontrollera med att köttet är helt vitt.
  6. Stek bacon i en het stekpanna tills det är knaprigt, låt det rinna av på lite hushållspapper, så att onödigt fett sugs upp.
  7. Blanda bacon med bönor, gurka, salladslök och chilifrukt i en bunke.
  8. Rör ner lite olivolja.
  9. Servera allt garnerat med färsk basilika eller persilja.
  10. Lycka till! Smaklig måltid.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.