Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ett gott och enkelt recept på filead lax i ugn

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda samman alla ingredienser till såsen och ställ den kallt.
  2. Salta fisken på köttsidan Placera bitarna med köttet neråt (långpanna)
  3. Grädda 200-225 grader i ca: 30 minuter
  4. Lyft bort skinnet Strö på lite salt och citron Vispa grädd mjölken och buljongen och Häll den sedan över fisken. Låt stå några minuter i ugnen.
  5. Gott till är pressad potatis

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Billis 22 maj 2009

    Har testat detta receptet fast jag använde egenfångad öring istället. Blev gott ändå

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.