Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnsstekt röding med kantareller

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En god höstmiddag.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 gr. Lägg fiskfiléerna i en smord ugnsfast form. Salt, peppra och strö ströbröd över. Stek filéerna i ugnen ca 20-30 min. Skiva purjolöken. Stek kantarellerna tills all vätskan försvunnit. Lägg därefter i smör och stek ytterligare något, salta och peppra. Lägg i purjolöksskivorna och låt dem steka med mot slutet.
  2. Servering: Servera filéerna med kantarellfräset och kokt potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.