Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnsstekt falukorv

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Väldigt snabb och god är denna rätt. Det var otroligt länge sedan vi åt Ugnsstekt falukorv, så ungarna åt som de aldrig sett mat förrut. Det är nog det bästa betyg jag kan få.

Ingredienser

Instruktioner

Skär löken och tomaten i tunna skivor. Skär Korven i skivor nästan helt ner till skärbrädan. Den ska sitta ihop som en ring efter du skurit skivor. Mellan skivorna ska du trycka ner lök och tomatskivorna. Spruta sen i ketchup och senap emellan skivorna. På barnens korv brukar jag endast spruta ketchup mellan korvskivorna. Blanda grädde med ketchup och häll över korven. Såsen är alltid populär så ta gärna mycket. Ha över riven eller skivad ost. In i ugnen ca 225 C i 20 min, eller tills det ser färdigt ut. Servera med potatis och grönsaker

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • cispa 15 juli 2008

    helt okej

  • bjuranna 17 augusti 2011

    Supergott!!

  • Clis 8 november 2011

    Jätte gott! :) Tack!

  • gunnarosa 18 september 2012

    jag bytte ut ketchup mot tomatpure och la til svamp jättegott

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.