Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnsstekt fläskfilé

 
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Vad skulle jag hitta på för ngt smarrigt? Detta blev det, uppskattat av hela familjen...

Ingredienser

Instruktioner

Krydda över filén med garlic&pepper kryddan, ha på ganska mycket. Klappa in det i köttet. Mortla rosépepparn och klappa in det med. Sätt in det i 200 grader varm ugn i ca 45 minuter. Vänd på den lite då och då. Serveras med en gräddig potatisgratäng!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.