Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnsstekt kycklingfilé

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ett grundrecept på kyckling som jag sedan varierar eller äter som det är.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 175 grader. Krydda fileérna rikligt med grillkrydda och sätt i stektermometer. Lägg fileérna i en ugnsform och sätt in i ugnen. Fileérna är klara när dom kommit upp i 75 grader. Låt dom ligga till sig ca 10 minuter innan dom serveras.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • mathiasrenholm 22 april 2010

    Om nu rätten inte smakar fågel så verkar ju receptet vara ätbart :-)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.