Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnsstekt lax med mango chutneysås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Snabbt, lätt, få ingredienser och supergott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Lägg fisken i en smord form. Salta och peppra.
  3. Blanda ihop matlagningsgrädden, mango chutney, ingefära och lime. Häll blandningen över fisken.
  4. Sätt in fisken i ugnen och låt stå i ca 20 minuter.
  5. Servera med kokt potatis och en god grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.