Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnsstekt laxfilé med frasigt citrontäcke

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Nyttigt & Gott !!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg laxfilén med skinnsidan ner i en ugsform. Smula eller riv brödet och blanda det med äggulor, fett, citronskal, persilja, salt och peppar. Bred blandningen över fisken, och häll vätskan på sidan om. Sätt in fisken i övre delen av ugnen och stek tills den är genomgräddad, ca 20-30 minuter.
  2. Servera laxen gärna med dessa tillbehör: *Kokt potatis, gärna pressad *Kokt sparris *Citronskivor *Blandad sallad med t.ex. coctailtomater

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.