Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Apelsinmarinerad kycklingfilé

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 4 timmar 25 minuter
Skriv ut

God rätt med kycklingfilé i marinad och sås med smak av apelsin.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gör marinaden och blanda i kycklingfiléerna, låt stå i 4 timmar eller över natten.
  2. Lägg filéerna i en ugnsfast form. Slå av marinaden. Salta och ugnstek på 200 C 15-20 min. Låt vila i 5 min och skiva därefter kycklinfiléerna.
  3. Såsen: blanda grädde och mjöl till redning i en kastrull. Vispa ner den silade marinaden, vatten och hönsbuljongen samt ev. sherry. Låt sjuda 5 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.