Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnstekt falukorv med pepparrotsås

 
  • Serverar: 5-6 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Såsen går utmärkt att frysa in.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smörj botten på en ugnsfast form, snitta korven och skiva lök och tomat. Varva tomat och lök mellan varannan skiva och pensla på senap och sätt i ugnen på 200 grader i 40 min.
  2. Sås: Smält 4 msk margarin i en kastrull Lägg i pepparroten och låt den fräsa 1 min Lägg i mjölet och späd med mjölken Låt sjuda ca 20 min. Salta och peppra.
  3. Servera med kokt potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.