Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnstekt lax med saffran

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Persisk matlagning innehåller mycket färska örtkryddor. de

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200°. Lägg fisken i en ugnssäker form. Salta och krydda fisken.
  2. Blanda saffran och vatten och låt det dra en stund. Blanda grädden med saffranslösningen och häll det över fisken. Fördela de färska örterna i en rand över varje fiskbit. Tillaga i mitten av ugnen ca 15 min.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • olfo 12 januari 2013

    Enkelt och ändå smakrikt. Tack/olfo

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.