Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnstekta marinerade revbensspjäll

 
  • Serverar: 2-4 portioner
Skriv ut

Ät och njut!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg köttet i dubbla pastpåsar. Häll på1/2 dl äppelcidervinäger, 2 msk honung, 1/2 dl soja, 1/2 dl olja, svartpeppar och ingefära, skaka om.
  2. Låt marinera i ca 2 timmar.
  3. Stek i 175 grade i ca 30 minuter för tunna spjäll, respektive 45 minuter för tjocka spjäll.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.