- Serverar: 4 portioner
- Tid: 25 minuter
Skriv ut
Mycket god gryta som passar som festrätt
Instruktioner
- Putsa filén fri från fett och hinnor, skär den i 1 cm-tjocka skivor
Knaperstek bacon i het stekpanna och låt rinna av på hushållspapper. Behåll baconfettet i stekpannan.
Krydda filén med lite salt och peppar och bryn den hastigt. Ta upp köttet
Häll grädden i stekpannan och koka tillsammans med senap, buljongtärning, soja och rsoépeppar.
Låt koka några minuter, lägg sedan ned köttet och låt sjuda ett par minuter.
Rör ned osten och smaka av.
- Innan servering:
Klipp baconet i bitar och strö över grytan.
- Tips!
Servera klyftpotatis och en grönsallad till denna rätt.
Smaklig spis!
Publicerat den
25 oktober 2008
Liknande recept
Skriv kommentar