Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ullas köttfärscurry från Kenya

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Underbart smakrik!

Ingredienser

Instruktioner

Koka riset enligt anvisningarna. Hacka löken - fräs den mjukt i margarin tillsammans med kardemumma och curry. Bryn färsen och tillsätt resten av kryddorna. Häll på krossade tomater, yoghurt och vatten. Låt koka sakta 20-30 min. Finhacka paprikan och låt den få koka med de sista 5 minuterna. Servera med kokt ris och tillbehören - skurna i mindre bitar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.