Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ullas köttfärsgryta med curry och kanel

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mycket god och enkel att göra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och hacka löken. Skär kålen i mindre bitar. Fräs kål och lök i olja.Tillsätt buljongtärning, curry och kanel. Lägg över det i en kastrull.
  2. Stek färsen i olja. Lägg över färsen i kastrullen.Tillsätt grädde och 1 dl vatten. Småkoka i 5-10 minuter. Krydda med ½ tsk salt och 2 krm peppar.
  3. Servera med basmatiris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.