Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ullas ljuvliga fisksoppa

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Ett lånat recept, som bara måste få komma med här. Tack Ingrid!

Ingredienser

Instruktioner

Fräs margarin, paprika, purjolök och fänkål i en stor kastrull. Blanda i: krossade tomater, vitlök, saffran, timjan, dragon, curry samt lagerblad. Häll i det vita vinet, vispgrädden och fiskbuljongen. Koka 15 min. Redning: 1 msk smör 1 msk mjöl Skär det halvtinade torskblocket i kuber. Låt dem koka 5 min. i soppan. Lägg räkorna i soppan vid serveringen. Klicka på Aoli och strö över krasse.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • stinor 20 juli 2012

    Fick självklart fylla på med salt och peppar, både vit- och cayennpeppar, perfekt. Mycket god! Aiolin måste tillagas på sedvanligt vis. Dvs, oljan måste droppas i under omvispning, så att ägg och vitlök kan binda fettet i oljan.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.