Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ullas malda leverbiffar

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

Mycket goda. Eftersom de är uppblandade med fläskfärs, så har de inte så stark leversmak. Uppskattas även av barn.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda lever- och fläskfärs. Riv lökarna och blanda dem i smeten. Häll i mjölk tills smeten blir ganska lös. Tillsätt äggen. Tillsätt salt och peppar. Klicka ut smeten med en sked och stek bifarna mycket sakta. Smeten kan frysas.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.