Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ullas Oxfärsgratäng

 
  • Serverar: 10-12 portioner
Skriv ut

Rena festrätten!

Ingredienser

Instruktioner

1. Blanda grädden och senapen. 2. Smörj en form. 3. Varva strimlad potatis, lök och färs i formen.( Den strimlade potatisen och löken fräses tillsammans först.) 4. Krydda mellan varven med salt, peppar och buljongpulver. 5. Översta lagret skall vara potatis. 6. Häll gräddblandningen över. Strö riven ost över alltihop. 225 grader i ca 40 minuter Servera en supergod sallad till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.