Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ullas philadelfiatårta

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Mäktig... med en strykande åtgång!

Ingredienser

Instruktioner

Blanda ost, socker och vaniljsocker. Vispa grädden hårt. Rör ner äggulorna - en i taget - i ostmassan. Blanda i grädden. Smula kexen. Strö hälften av kexen i botten på en rund form med avtagbar botten. Häll i smeten. Strö resten av kexsmulorna över tårtan. Täck formen med al.folie. Ställ tårtan i frysen i minst 4 tim.T a en påse frysta bär - hallon/blåbär/jordgubbar etc - och värm dem i en gryta. Mixa ihop dem. Några bär kan sparas till dek. på tårtan när den ska serveras.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.