Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ulrikas tacopaj

 
  • Serverar: 5-7 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Många moment men väl värt mödan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda mjöl, salt bakpulver, smör och mjölk väl. Tryck ut i en långpanna. Förgräddas i 200 grader i 10 minuter.
  2. Stek köttfärs, blanda i hackad lök, tacokryddan och vattnet. Låt puttra och lägg sedan upp i pajskalet. Skär paprikorna i bitar och strö över köttfärsblandningen.
  3. Blanda crème fraichen och citronmajonäsen väl, salta och peppra efter smak. Bred över köttfärsblandningen och paprikan.
  4. Lägg de skivade tomaterna över crème fraicheblandningen och strö över den rivna osten. Grädda pajen i 200- 225 grader i 10 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.