Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Under pälsen

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Detta är en rysk och mycket lättlagad sillrätt med matjesill, perfekt på julbordet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka rödbetorna mjuka 35-40 minuter beroende på storlek. Gnid av rödbetsskalen under rinnande vatten medan de fortfarande är varma. Koka äggen och låt rödbetor och ägg kallna.
  2. Lägg de skurna matjesillfiléerna på ett fat och bred över creme fraiche. Riv rödbetorna, hacka ägg och gräslök. Lägg rödbetor, ägg och gräslök över sillen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.