Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Underbara godiskakan

(1 kommentar)  
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

Den är så god, kan inte vara utan den

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kakan: smält smöret, tag kastrullen av värmen. Rör ner socker och ägg. Blanda de torra ingredienserna och rör ner dem i kastrullen. Kläd en långpanna med bakplåtspapper och bred ut smeten. Grädda i 175 grader ca 20 minuter.
  2. Medan kakan gräddas koka glasyren. Blanda grädde, socker, sirap och blockchoklad(i bitar) i en kastrull. Koka under omrörning tills glasyren tjocknar o blockchokladen smält ca 15-25 minuter.
  3. Tag kastrullen av värmen och vispa ner det kalla smöret i klickar. Bred glasyren över kakan i långpannan. Låt kakan stå och kallna i kylen innan den skärs i bitar.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • dipmix 28 augusti 2009

    Underbar!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.