Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Underbara rawfood kardemummakakor

 
Skriv ut

Sååå goda kardemummakakor! Måste smakas :)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Om dadlarna är torra, blötlägg dessa i ca 1-2 timmar. Om de är lite klibbiga används de som de som de är.
  2. Banka upp kardemummakapslarna och ta ut kardemummakärnorna för användning. Mortla kardemummakärnorna till fint pulver.
  3. Lägg i dadlar och cashewnötter i en matberedare och mixa ihop. Mixa lång tid så att det verkligen blir till deg.
  4. Lägg degen i en bunke.
  5. Tillsätt kardemumman och saltet.
  6. Arbeta ihop degen med händerna. Efter ett tag börjar degen "olja" sig lite. Då är den klar.
  7. Rulla till små bollar och rulla bollarna i riven kokos/kokosflingor.
  8. Klart! :)

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.