Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ungersk korv

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Trött på stekt falukorv? Här är en annorlunda men lätt korvrätt som är suuupergod

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 175 grader. Skär korven i strimlor. Lägg den i en smord ugnssäker form. Skölj och skär paprikan i tärningar och häll över korven. Vispa ihop Kesella, mjölk, ägg, senap, pepparrot, dill o salt o peppar. Häll blandningen över korven o paprikan. Ställ mitt i ugnen och grädda i ca 25 minuter. Lägg över folie mot slutet om ytan börjar bli för mörk. Servera med kokt potatis och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.