Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ungersk svampgulasch

 
Ungersk svampgulasch Ungersk svampgulasch
Skriv ut

En god doftande svampgryta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ansa svampen, torka med fuktig hushålspapper eller skölj den under rinande vatten. Skär den i bitar. Skala och finhacka löken.
  2. Värm oljan i en stekpanna, lägg i löken och låt den bli genomskinlig. Tillsätt svampen och fräs den tills all fuktighet avdunstat. Blanda i paprikapulver och mjöl, häll på buljongen och låt koka ca 10-15 minuter.
  3. Rör långsamt ner crème fraiche och smaksätt gulaschen med salt eventuellt peppar. Strö över persilja.
  4. Serveringsförslag: Ris, klimp, kokt potatis, potatismos eller polenta och sallad, inlagd gurka.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.