Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ungersk vegokorvgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En värmande gulasch med vegokorv. Om du inte känner för vegokött går det bra med valfria bönor.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka potatisen i lättsaltat vatten. Skär korven i slantar och fräs i lite olja tills den får fin färg. Finhacka de gula lökarna och vitlöksklyftorna. Tärna morötter och paprikor.
  2. Blanda ner i korven och låt fräsa med i några minuter. Krydda med paprikapulver och mald kummin.
  3. Rör ner tomatpuré, krossade tomater, potatis i bitar, buljongtärning och vatten. Låt sjuda under lock i 5 minuter. Smaka av med salt och svartpeppar.
  4. Servera som den är eller med ett gott bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.