Såsen kan rundas av med 2-3 msk crème fraiche eller grädde. Smörfrästa vitlökskryddade ärter och ris är ett gott tillbehör.
Instruktioner
- Blanda vetemjölet med salt, peppar, rosmarin eller salvia och vänd fläskskivorna i blandningen.
- Rensa paprikan från frön och det vita och hacka den fint. Rensa, skölj och skiva purjolöken fint.
- Fördela paprika och purjolök på fläskskivorna, rulla ihop och fäst med tandpetare eller bind om med bomullssnöre.
- Bryn fettet i en stekgryta eller panna, lägg ner ruladerna och bryn dem runt om.
- Späd med buljong eller vatten och tillsätt tomatpuré. Låt ruladerna eftersteka under lock på svag värme i cirka 25 minuter eller tills köttet känns mört. Ta bort tandpetare eller bomullssnöre. Smaka av såsen och strö över persilja.
Publicerat den
13 januari 2010
Liknande recept
Skriv kommentar