- Serverar: 4 portioner
- Tid: 20 minuter
Skriv ut
Kryddat med pepparrot, senap och fetaost - otrolig smakupplevelse
Instruktioner
- Stek haricots verts och strödröd i olivolja i ca 5 min. Vänd då och då så det inte bränns. Sänk värmen vid behov. Lägg över i en ungsfast form.
- Strimla moroten med en potatiskalare jämt över det hela.
- Smula fetaosten grovt och fördela över ovanstående.
- Skär laxfilén i ca 2 cm tjocka skivor och lägg ovanpå. Salta (gärna några varv med saltkvarnen)
- Rör smör med riven pepparrot och dijonsenap och bred ut över laxen. Pressa 1 halv citron över det hela och tillaga i ugn ca 10 min på 225 gr
Publicerat den
1 februari 2015
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
500 gr. smör????
oj.. förlåt, ändrar direkt. Tack för att du var uppmärksam :)