Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ungsgrillade rot- och grönsaker med chorizo

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 15 minuter
Skriv ut

Lättvarierad, mättande rätt som sköter sig själv

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Smörj en långpanna med olja. Skala rotsakerna och skär dem i ganska stora tärningar. Skär löken , paprikan och tomaterna i stora klyftor, tärna resten av grönsakerna i stora bitar med skalet kvar. Skär korven i halvtjocka skivor. Blanda allt väl i långpannan och krydda, ringla olja över. Sätt in i mitten på ugnen och låt grädda en timme.
  2. Servera gärna baugette till, eventuellt också ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.