Den godaste västerbottenspajen, från en äkta västerbottning :) Den är sååå GRYMT god!!! Snålvattnet rinner bara jag tänker på den :P Otroligt omtyckt!!
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Denna pajen var supergod, vi var 26 personer som tyckte den var helt suverän.
Men va roligt att höra:)
Pajen var super god! Hela sällskapet ville ha receptet =D
Pajen var verkligen supergod!! Den kommer att göras flera ggr =)
Måste testa denna nu när vi ska ha kräftskiva! Tack för receptet!
Testar denna ikväll, men skall man inte grädda igen efter fyllningen är pålagd? Verkar bli så lös annars!
Tusen tack! Min underbara svärmor lagade underbar västebottenpaj men du har lyft det hela en dimension till. Underbart gott tillsammans med kräftornana! Tusen tack! Mats
Hej, ska man inte grädda pajen när fyllningen är ilagd?
Hej! Hur länge gräddar man pajen efter att man lagt på fyllningen? (Från en som aldrig gör paj annars)
Kokta hackade ägg är ochså gott att ha i smeten...ML
Man ska inte grädda pajen efter man fyllt pajen, den ska vara kall!