Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Västerbottenspaj

(5 kommentarer)  
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Perfekt rätt som man kan bjuda på till skaldjur eller som den är

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka ihop smör ,mjöl och vatten låt vila i ca 1 timme i kyl Förgrädda pajskalet i 10 min i 225 C (lägg pajdegen över kanten på pajformen så glider den kanske inte ner) Rör ihop fyllningen och lägg ut osten i skalet Grädda i 40 min i 200 C
  2. Gott till är en sås på creme fraiche,rödlök,röd caviar och skalade räkor

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • elseberg66 25 mars 2008

    Mycket god västerbottning.

  • Lenajl 12 augusti 2009

    Man tackar för ett härligt recept! :)

  • camillaf14 1 mars 2010

    Fantastiskt god paj som jag absolut kommer att göra fler gånger. Tack för receptet!

  • Wickis 15 augusti 2010

    Klockren paj på kräftskivan! Jag gjorde som det stod,pajskal ända upp till kanten nästan hängades över kanten. Och naggade pajskalet förståss Den här ska jag göra fler gånger. Tack för receptet!

  • Mademoiselle 1 januari 2011

    Mycket, mycket god västerbottenspaj! Passade utmärkt till vår skaldjursbuffé! Tack så mycket för det!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.