Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Örtvåffla med löjrom

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Våfflor är så gott! Här är goda och lätta våfflor att bjuda på som förrätt kanske...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör samman våffelsmeten enligt anvisning på förpackningen.
  2. Låt sedan smeten svälla minst 15 minuter. Blanda i de hackade örtkryddorna.
  3. Grädda våfflorna och dela i små hjärtan och toppa med créme fraiche, rom, hackad lök och lite dill.
  4. Tips: Du kan även smaksätta våffelmixen med rivna rödbetor eller morötter, tinad hackad spenat.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • mogran 1 april 2011

    Fantastiskt gott, men löjrom är löjligt dyrt 2000 kronor kilot.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.