Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Havregryns våfflor

 
  • Tid: 1 timme 15 minuter
Skriv ut

Bra allternativ för de som inte tål gluten

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda 5 dl havregryn, mjölk, ägg, socker och salt i en skål och låt stå i en timme.
  2. Tillsätt potaismjöl och bakpulver och rör om, till sist, smält smöret och häll i smeten.
  3. Vid gräddning rör om mellan varje lägg för potatismjölets skull.
  4. Blir bäst på ett gammaldags våffeljärn.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.