Våfflor recept

Laddar...
Din sökning gav 282 träffar
Våfflor
Våfflor

Vardagsenkla med grahamsmjöl. Kan serveras med olika tillbehör. T ex smaksatt grädde (Arlas med jordgubb eller choklad) och frukt/bär eller som förrätt med svart/röd caviar, rödlök och gräddfil.


Syrrans våfflor
Syrrans våfflor

Jättegoda våfflor , med ingredienser som man för det mesta har hemma.( Torrmjölk är bra att ha hemma)


LCHF Våfflor
LCHF Våfflor

5 åringen konstaterade att dom inte smakade som vanliga våfflor men att dom var goda ändå. Serverade dom med vispad grädde och lite skivad banan. Blir 3 våfflor.


Paleo-våfflor
Paleo-våfflor

Nyttiga och glutenfria våfflor med mandelmjölk och mandelmjöl. Våfflorna blir extra fluffiga och goda i ett belgiskt våffeljärn som gör lite tjockare och större våfflor, men har du inget går det lika ..


Frasig förrättsvåffla
Frasig förrättsvåffla

Denna våffla blir mycket frasig och håller sig frasig ca 1 timme. Passar till förrätt, drinktilltugg eller kvällsgott en fredag. Serveras med fördel till crème fraiche, hackad rödlök, dill och löjrom...


Gills morotspannkakor
Gills morotspannkakor

Nu är det så här att jag har diabetes så jag hittar på egna recept som där är mycket fibrer i. Jag provar mig fram på det mesta men de här pannkakorna ska ni prova.
Mormors våffler
Mormors våffler

De här våfflerna är bara så goda, åt jag mycket hos mormor när jag var liten och nu gör jag samma hemma. Min mormor är senil nu och vi kan inte längre göra mat med varandra, men tur var det väl att ja..

Tonfiskröra
Tonfiskröra

God röra med tonfisk och creme fraiche som passar både till smörgås, våfflor och pannkakor.