Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vårlig skaldjurspasta

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Luftig och lätt i smaken, inte så tung och tomatig som pastarätter så ofta är.

Ingredienser

Instruktioner

Häll kokosmjölk, och vatten i en kastrull. Tillsätt limeblad, chili, buljongtärning och saltet. Koka upp och låt koka ca 5 minuter. Hacka under tiden salladslökar och och paprika. Tillsätt grönsakerna tillsammans med skaldjuren (tinade) och crème fraichen. Koka upp. Tillsätt maizenan under omrörning. Ta av värmen så fort det tjocknat. Vill du ha lite mera sting i det kan du tillsätta antingen mer chili eller extra pepparot. Servera på spaghetti eller tagliatelli. Ett torrt moselvin bir fint till.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • spa17 21 april 2010

    låter väldans gott.

  • guwi 28 maj 2011

    Väldigt god smak men lite väl lös i konsistensen. Ska det verkligen vara den mängd vätska som står?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.