Vårrullar fyllning recept

Laddar...
Din sökning gav 37 träffar
Älskade vårrullar

Jag älskar vårrullar. Jag provade ett eget recept på fyllning och det blev jättegott. Tar du en paus i rullandet eller väntar länge med att fritera vårrullarna, lägg då plastfolie över för att dege..


Kinesiska vårrullar

Vårrullar har ätits i över 5000 år i Kina och främst då på våren, som namnet antyder. I Kina äter man helst vårrullen färsk och inte friterad, som brukar vara fallet på kinarestauranger utanför Kina.


Färska vårrullar

Goi cuon - färska vårrullar - är lika gott som de kejserliga vårrullarna, fast på ett alldeles annorlunda vis. Fräscht, smakrikt och nyttigt.
Pro Pis Tord

Små thailändska vårrullar. Lite pyssel att göra dem men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge...Kinesiska rullar

Grunden är ett kraftigt modifierat recept från Findus (1996). "Svenska vårrullar" skulle man kunna säga. Fyllningen passar utmärkt till många saker och går att ha som tillbehör vid sidan om. Går b..Asiatiska vårrullar
Asiatiska vårrullar

Vårrullar är de små fyllda och friterade rullarna som är vanliga i bland annat Kina, Vietnam och Thailand. Fyllningen i vårrullarna varierar, men det är alltid mycket grönsaker och ofta är de helt veg..


Thailändska vårrullar á la Than
Thailändska vårrullar á la Than

Gott som tilltugg eller förrätt. Hittar du inte vårrulleplattor kan du ersätta dem med dubbel filodeg skuren i lika stora rutor. Det är också gott med hälften fläskfärs och hälften hackade räkor. Krab..


Vårrullar i ugnen
Vårrullar i ugnen

265 kalorier per portion Dessa frasiga vårrullar med grönsaker och räkor är lika goda som de kinesiska men har endast en bråkdel av fetthalten, eftersom de är ugnsbakade och inte friterade.


Thailändska vårrullar
Thailändska vårrullar

Låt degen tina, skär därefter varje skiva i 4 lika stora delar Fyllning: Blanda glasnudlar, champinjoner, koriander, vitlök, bambuskott, purjolök, morot, kålblad, böngroddar och köttfärs. Tillsätt fis..