Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vårspätta med sås och gräslök

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ostfylld fiskfilé som smälter i munnen...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg fisken på en skärbräda, salta och peppra. Klicka ut osten i mitten på filéerna och lägg på några spenatblad. Vik samman och fäst med tandpetare. Vänd fisken i vetemjöl blandat med lite salt. Stek fisken ett par min på varje sida i smör.
  2. Sås: Häll grädde, vatten och buljongtärning i en stekpanna, låt koka samman ett par minuter. Tillsätt citronskal och saft. Vispa i redningen och låt såsen få ett uppkok. Smaka av med salt och peppar
  3. Servering: Servera med potatis och stenbitsrom. Klipp gräslök över rätten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.