Ett gammalt recept från min mammas moster. Troligen från mitten av 1800-talet
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Blev så sugen på Våfflor idag, så jag testade ditt recept blev verkeligen goda, en fema från mig. Tack för receptet
Stämmer verkligen ingredienserna? Blir ju hårt som spackel! //magnus
Hej! Rätt tjockt blir det innan äggvitorna kommit i. Kanske har du använt små ägg eller packat mjölet för mycket. Spackelkonsistens har jag aldrig varit ute för. Ledsen att jag inte kan hjälpa dig mer! Lena
Jag la till två tsk salt, en dl kolsyrat vatten, stevia strö 2msk och vanilje pulver! Supergoda! Detta på en dubbelsats och vi fick tolv belgiska våfflor! :)