Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Våfflor som är glutenfri, sojafri, äggfri och mjölkfri.

 
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Utsökt goda våfflor.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält det fasta margarinet och låt det svalna. Blanda maizena, glutenfri fin mix, bakpulver och rismjölken till en jämn smet. Tillsätt vatten och mjölkfria margarinet.
  2. Värm våffeljärnet. Pensla laggen väl första gången. Sedan behöver du knappast smörja. Lägg på 3/4-1 dl smet, bred ut den något och grädda. Lägg dem var för sig på ett galler.
  3. Obs! Det är svårt att få samma gyllenbruna färg som på vanliga våfflor. Grädda inte för länge för då blir dom hårda. Går utmärkt att frysa in.
  4. Serveras med god sylt och mjölkfri glass eller mjölkfri grädde.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.