Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Värmande gulaschsoppa

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

God, man kan med fördel krydda den lite extra.

Ingredienser

Instruktioner

Skär köttet i små bitar. Skala och hacka löken. Bryn köttet i oljan. Lägg sedan i löken och låt den steka med. Tillsätt paprikapulver, tomatpuré, buljongtärningarna och vatten. Koka soppan under lock i ca 20 min. Sala och skär potatisen i tärningar. Blanda ner dem i soppan och koka under lock på svag värme ytterliggare 10-15 min. Smaka av med salt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.