Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4-5 portioner
Skriv ut

Vilken fest! Västindisk gryta med kokos och ananas.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs upp curry och chili i olja. Tillsätt resten av ingredienserna till såsen utom potatismjölet. Koka upp. Blanda potatismjölet med lite vatten och rör ner. Koka upp under omrörning. Smaka av med salt.
  2. Skiva och stek köttet i smör i en stekpanna. Salta och peppra. Häll över såsen och låt köttet sjuda ca 15 minuter.
  3. Skär ananasen i små bitar och rulla dem i kokosflingor.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • LenaBE1 25 januari 2013

    Tack Ingbrittan för ditt recept, jag har lagat denna goda rätt i dag och det var jättegott, hela familjen gillade det så nu är vi mätta och belåtna. En femma får du av mig! :-)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.