- Serverar: 5 portioner
- Tid: 40 minuter
Skriv ut
Ett litet hopkok på vad som fanns hemma
Instruktioner
- Stek upp skinksteken i stekpannan med en klick smör. Låt det få lite färg.
- Skär bacon i mindre bitar. Skala och hacka löken. Lägg över köttet i en stekgryta. Stek baconet i stekpannan och löken. Lägg över i stekgrytan, salta och krydda med grillkryddan.
- Häll på lite vatten och låt koka ihop i ca 5 minuter. Blanda ihop övriga ingredienser i grytan och låt puttra i ca 30 minuter, ju längre desto godare (tycker jag).
Servera med ris, rivna morötter och rönnbärsgele.
Publicerat den
22 augusti 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Gjorde din skinkgryta för några dagar sedan och ville bara meddela att grytan var toppen god så den får 5+. Tack för receptet :)