Hittade detta receptet när jag köpte vykort häromdan, och blev nyfiken på att pröva. Blev både snopen och överraskad, för dom är Jättegoda!
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
TIPS! Ibland när jag har gjort bollarna så har dom blivit platta, när jag tar ut dom (rört för mycket). Kom att tänka på att smeten påminner lite om frityrsmet, så jag prövade att fritera med lite olja i en kastrull. Detta är inget jag gör ofta, och utan termometer, fritös eller en aning om hur det skulle se ut när jag la i dom - så var det ren chansning (som gick hem). Det tog en stund, men var värt den tiden. Dom håller formen och ytan blir krispig. Så tipset är: Pröva att fritera dom! / Ciina
Kan man frysa dom?